vineri, 6 septembrie 2013

Filme de groaza

Cautam pe Youtube un film de groaza, de fapt trailer-ul acestuia, si am gasit muuult mai multe. Mie una imi plac foarte mult filmele de groaza, de foarte mult timp, doar ca in ultima vreme nu prea m-am mai uitat la acest gen de filme. Oricum, observ ca anul 2013 vine cu multe filme horror. Va voi lasa mai jos cateva din cele pe care le-am gasit si care mi-au captat atentia. 

Insidious: Chapter 2. Dupa titlul si dupa ce am vazut trailer-ul imi imaginez ca mai exista si un Chapter 1. Nu am inteles foarte multe din trailer si nici nu am cautat nimic despre film. Tot ceea ce s-a lasat sa se intelegaga este faptul ca familia respectiva este bantuita, ca fantomele respective doresc sa le ia copilul. 

The Conjuring. Este despre familia Warren, o familie cunoscuta pentru experientele paranormale. Filmul se bazeaza pe o poveste adevarata, astfel incat familia Warren a existat si in realitate.

The Purge. Intr-un oras din SUA toti oamenii sunt draguti unii cu altii, se ajuta intre ei si nu exista certuri intre vecini, lucruri care practic ar fi anormale in alte orase. Dar ce este si mai anormal este faptul ca o seara pe an, mai exact timp de 12 ore, legea nu mai inseamna nimic. Oamenii au voie sa se omoare intre ei fara a le fi frica de lege. O familie in schimb, nu doreste sa ia parte la acest eveniment si in fiecare an se blocheaza in propria locuinta. Atunci cand fiul familiei salveaza un om, lucrurile devin rele atat pentru respectiva persoana, cat si pentru locuitorii casei respective.

Apartment 1303. Povestea tipica a unei tinere care se muta intr-un apartament blestemai si plin de fantome. Se mai adauga si colocatarii ciudati. Oricum, trailer-ul pare interesant.


Si ataaat. 
Ati vazut vreun film din cele mentionate? Daca da, ce parere ati avut despre el?

4 comentarii:

  1. Nu am vazut niciunul. Cand eram mica ma uitam la toate filmele horror care apareau, insa de la un timp am devenit o fricoasa :)) Vreau sa ma uit la The Purge, am auzit ca e foarte bun, in rest, mai bine fac curatenie in dulap decat sa le urmaresc :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am devenit o fricoasa incurabila in ultima vreme. Nu ma uit la filmele horror seara, doar ziua cand este lumina multa si cineva in casa :))
    Cand eram mica ma uitam la toate filmele de groaza pe care le avea tata. Asta pana a descoperit si le-a ascuns de mine :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim20:26

    Nu am văzut niciun film din cele menţionate :) Mă uit la filme horror, dar sunt o fanatică ce să se uite zilnic.Plus că am o imaginaţie ciudată şi debitează(îmi imaginez lucruri groaznice) după ce mă uită la astfel de filme :))) Filmul meu preferat este Saw- Puzzle Mortal. Mi se pare absolut genial. Nu ştiu dacă l-ai văzut,dar ţi-l recomand. Nu îmi plac filmele cu fantome, mi se par cam clişeice :(
    În schimb, vreau să mă uit la The Purge. Mi se pare foarte interesant :)
    Mulţumim de recomandări :3

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim20:31

    *nu sunt o fanatică ce să se uite zilnic

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)