duminică, 21 iulie 2013

Vorbarie

Trun-tu-tu-tu-tum!
Daaa, nu ma luati in seama, azi am avut grija de verisorul meu in varsta de 5 ani si am tot trum-tu-tum-uit-o incontinuu :))
Ce mai faceti? Cum este vacanta?
Eu una sunt extrem de entuziasmata! De maine voi fi promoter! Stiu, stiu, nu e cine stie ce, dar m-am gandit ca ar fi o buna ocazie sa incerc sa ies din carapacea mea pentru ca sunt enervant de timida! Sincer! Si urasc asta! Asa ca voi fi nevoita ca timp de patru ore pe zi sa vorbesc cu oameni necunoscuti! 
PS : Daca apare la stiri ca o fata a lesinat la Carrefour, atunci sigur este vorba de mine :)


Si, si, siiii saptamana aceasta este cam ultima saptamana in care mai citesc carti fantasy/YA sau orice alte genuri. De ce? Pentru ca trebuie sa citesc si carti pentru scoala, si nu am facut asta pana acum. Si va trebui sa ma opresc la fiecare capitol pentru a scrie rezumatul pentru ca la final voi uita cam toate amanuntele importante din care ma va intreba profesorul :) Si trebuie sa ma apuc si de tema la mate, dar nu am chef, si noroc ca este destul de scurta, am scris altele mai lungi :)

Si saptamana asta trebuie sa-mi soseasca (sper eu) ultimele colete pe care le mai astept. Gata! Nu mai vorbesc cu nici un autor strain pana nu termin cartile pe care le am deja si care momentan sunt in numar de 3 (necitite). Care este problema cu aceste carti? Nu stiu de care sa ma apuc si cred ca ma voi apuca de ele dupa ce termin lectura pentru scoala, care totusi nu cred ca va dura mult. Adica, cat de greu este sa citesc 1000 de pagini? Ma rog, minim 1000 de pagini, eu vreau sa citesc 2000 :)

Si ultimul lucru pe care vreau sa-l anunt este ca am devenit si eu la moda (:>) si mi-am facut cont pe Booktopia si este un site mult prea genial! Imi place asa de muuuult! Este supeer draguut!

Si ultimul lucru, dar nu cel din urma, mooor! Pourqoui? Peeentru ca primele scene din Divergent care au fost aratate la Comic Con nu au aparut si pe internet si vreau si eu sa vaaaad! Voi nu?

Gata, cred ca am trancanit destul :)

2 comentarii:

  1. Promoter? Omg! Suna super :> Parca ma vad pe mine, cum ma ia cu transpiratii si ma inrosesc si ma balbai toata :)) Glumesc, stiu ca tu o sa te descurci ;;) Esti prea draguta ca sa nu :o3 :) Bafta la citit si la promoterat ;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Felciitări și succes! Mi se pare super să începi să lucrezi încă din perioada liceului și va fi cu siguranță folositor. Bun venit pe Booktopia! :>

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)