marți, 4 iunie 2013

Recenzie :


ÎN ROSEWOOD, PENNSYLVANIA, PATRU FETE APARENT PERFECTE NU SUNT NICI PE DEPARTE ATÂT DE PERFECTE PE CÂT PAR…

Aria nu-i poate rezista interzisului ei fost. Hanna e la un pas să-şi piardă cea mai bună prietenă. Emily e înspăimântată de un simplu sărut. Iar Spencer nu se poate abţine să-şi pună mâinile pe orice i-ar aparţine surorii ei.

Norocul meu! Le cunosc pe aceste micuţe mincinoase mai bine decât se cunosc ele însele. Dar mi-e greu să păstrez toate secretele lor doar pentru mine. Aşa că ar fi bine ca ele să facă numai ce le spun eu… sau altfel…

Recenzia :

Dupa ce toata lumea a aflat ca Emily are o relatie...mai putin normala - dupa modul parintilor ei de a privi lucrurile - aceasta este nevoita sa urmeze un program, pentru a rezolva mica ei "problema". Dar cu toata atentia pe care o primeste la liceu - mai ales din partea baietilor - este destul de greu.
Spencer afla ca lucrarea pe care a furat-o de la sora ei pentru ca nu mai avea timp sa-si scrie singura una urmeaza sa ajunge la Orhideea de Aur. Ups! Astfel, tot orasul afla de viitorul ei premiu si pentru prima data in viata ei este in centrul atentiei.
Aria, care a fost data afara de mama ei, locuieste acum cu noul ei iubit Sean, ceea ce creaza niste scantei urata intre relatia ei cu Hanna - nu ca ar fi fost prietene in alte circumstante. Dar pe langa toate aceste probleme ale ei, mai exista inca una minora, ce putin la inceput. Ea inca etse atrasa de Ezra. Si acest lucru nu se va termina frumos...sau se va termina frumos?
Relatia Hannei cu tatal ei s-a cam racit, urat de tot. Dar nu a fost vina ei ca sora ei vitrega este o scorpie. Acum, pe langa faptul ca incearca sa se impace cu ideea ca tatal ei nu o mai doreste, mai exista o noua problema in ecuatie. Mona este suparata rau de tot pe ea pentru ca aceasta incepe sa stea putin si cu fostele ei prietene.
Si ce ingredient mai lipseste din aceasta reteta pentru a crea o carte marca Micutele Mincinoase de succes? Corect, secretele lor care vor fi destainuite de A si intrigile care vin la pachet cu aceasta.

Parerea mea:

Sa fiu sincera, finalul m-a surprins si m-a facut sa doresc sa aflu mai multe decat mi-am dorit pe parcursul primei jumatati. Fiecare dintre cele patru micute mincinoase are foarte multe de pierdut prin aflarea secretelor. Si au pierdut! A este o persoana vicleana, nesuferita si fara scupule. Nu voi intra in amanunte pentru ca asta ar insemna sa stric tot farmecul cartii, in caz ca nu ati citit-o.


Mi-a parut rau de Hanna. In incercarea ei de a se impaca cu Mona, prietena ei cea mai buna, sau asa zisa prietena, aceasta sufera destul de mult. Si nu zic asa datorita faptului ca nu va mai fi Hanna populara, ci pentru ca nimeni nu ar trebui tratat asa, desi observa si ea in acest fel cum s-a comportat cu multi altii.

Mi-a parut rau si de Aria. Adica in cartea trecuta a fost data afara din casa de propria sa mama si cand are nevoie de ajutor, aceasta nici macar nu se deranjeaza sa o ajute. Dar toturi, si-a si cautat-o cu lumanarea. Putea foarte usor sa incerce destul de repede sa o termine cu Sean decat sa ajunga pana la faza cu politistii. In cazul acela, mi-a parut rau si de Sean.
Emily. Nu o fi Emily preferata mea dar totusi problema cu care se confrunta nu este una usoara. Are de facut o alegere dificila.
Iar Spencer. Pai Spencer incepe sa aibe niste probleme destul de mare, si chiar nu glumesc aici. Gelozia nu-i face bine absolut deloc.

Punctaj:
4/5


Un comentariu:

  1. Aceasta carte era pe lista mea, dar tot nu apuc sa o citesc. Multumim de recenzie!

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)