sâmbătă, 13 aprilie 2013

Hannibal


Presupun ca multi ati auzit de acest nou serial care a aparut si la noi pe AXN. Nu stiu de voi, dar eu deja il iubesc, este genial. Mereu mi-au placut filmele si serialele si cartile cu crime (se si intelege de ce sunt fana Agatha Christie). Nu am apucat sa citesc cartile cu Hannibal, desi stiu ca sunt...patru? Parca da. Ideea este ca atunci cand am vrut sa-mi cumpar una nu stiam pe care sa o cumpar pentru ca habar nu aveam care ar fi prima din serie, sa zicem. Acum stiu si eu, si daca va intereseaza si pe voi, ordinea este urmatoarea.

1. Dragonul rosu
2. Tacerea mieilor
3. Hannibal
4. Hannibal in spatele mastii

Decii, daca sunteti fani ai cartilor cu criminal (canibali) psihopati, atunci puteti urmari acest serial sau sa cititi cartile sau sa le faceti pe amandoua.


3 comentarii:

  1. Anonim09:44

    De mult timp tot vreau sa-mi iau cartea, dar nu le stiam ordinea si nici cate sunt. Mersi. Stii cumva cata costa un volum?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu au toate volumele acelasi pret si nu stiu pretul din librarie, dar am vazut ca pe Elefant.ro au preturi destul de ok, de la 18-19 la 24 de lei sau ceva de genu.

      Ștergere
    2. Anonim15:28

      Aha mersi! Te rog sa-mi spui ce s-a intamplat la faza cu insrierea la concursul de fidelitate. Jur ca m-am inscris pe 1 aprilie...te rog zi ca se mai poate face ceva!!!

      Ștergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)