joi, 18 aprilie 2013

Divergent News

V-am obisnuit pana acum sava dau noutati despre filmul Divergent, insa acum va voi spune ultima noutate legata de a treia si ultima carte din serie. Veronica Roth tocmai a anuntat titlul ultimei carti si acesta este...Allegiant!
Sa fiu sincera credeam ca titlul ultimei carti va fi Convergent (sau ceva de genu) pentru ca dupa ce s-a intamplat in ultima carte ma gandeam ca toate factiunile se vor uni, dar titlul cel nou imi da noi idei in legatura cu ce se va intampla.

Spoilers!

Allegiant inseamna credincios, deci toata actiunea va avea ca mijloc de reper alegerea unei singure factiuni, cu alte cuvinte se va reduce la ideea primei carti. Si probabil s-ar putea sa aibe si o mica legatura cu relatia lui Tris si a lui Tobias. Cel putin la asta m-am gandit eu cand am auzit titlul cartii. Voi ce parere aveti? Ati citit primele doua carti? Ce credeti ca se va intampla in a treia carte acum ca avem un titlu?

Si abia astept sa vad coperta cartii. Initial credeam ca pe coperta va fi semnul Eruditilor, dar acum cred ca va fi al Abnegatiei pentru ca s-ar putea ca Tris sa aleaga Abnegatia. Parerea mea. Dar a voastra care este? Sunt chiar curioasa sa va citesc comentariile.

Aici puteti vedea marea stire legata de titlul cartii.

3 comentarii:

  1. Anonim13:24

    Sunt de acord cu tine...chiar ar merge Convergent-sau era cel mai probabil :X
    Nu am apucat sa citesc nicio carte din serie, dar cred ca fanii seriei sunt inebuniti. Tu ce parere ai?
    Allegiant? SUna cam ciudat...daca e ceva legat de religie sunt curioasa ce a scris autoarea-nu ca as fi o religioasa.
    Mutumim de informatie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu are nici o treaba cu religia, Allegiant inseamna o persoana credincioasa fata de un oras, stat. In acest caz, fata de factiune. Nu m-am exprimat eu bine mai sus.

      Ștergere
  2. Titlul mi-ar fi placut sa rimeze cu celelalte,dar suna bine si asta :D

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)