sâmbătă, 22 august 2015

5 lucruri care imi plac sambata #1

Am vazut acest timp de postare pe blogul Gabrielei si mi s-a parut foarte interesanta, asa ca in aceasta saptamana m-am hotarat sa o incep si eu, sper sa va placa si sa va dea idei pentru sambetele in care nu o sa aveti prea multe de facut. Enjoy! ^_^

1. Astazi m-am apucat de Diamantul de la miezul noptii, volumul doi din seria Tronul de clestar si sunt foarte entuziasmata cu privire la aceasta carte, abia asteptam sa mi-o cumpar si sa o citesc. Cred ca o sa fug direct la ea dupa ce termin aceasta postare ^_^

2. Shopping! <3 *poza e ciudata pentru ca nu prea stiu sa editez* Am fost astazi la shopping si mi-am luat aceasta rochita mega draguta de care sunt mega incantata. O voi purta la un eveniment luna umatoare si parca nici nu mai am rabdare ^_^ Dar mergeti la shopping chiar daca nu va luati nimic sau nu aveti nimic planuit, e relaxant si distractiv.

3. Proiecte DIY. Acest caiet nu l-am facut astazi, dar mi se pare o activitate super pentru o zi de sambata. Eu il ador pur si simplu si sunt super incantata de el. O sa mai fac cat mai curand, daar inainte de asta voi face si un tutorial pe blog pentru cei interesati. Ce spuneti? E o idee buna?

4. Am descoperit un nou serial, si anume Zero Hour, care este foarte interesant, nu prea va pot spune despre ce e vorba pentru ca abia l-am inceput, dar din cate am inteles, in anul 1938 s-au ales 12 noi apostoli care au fost omorati sau something...si dupa ne este prezentat prezentul si e foarte foarte smecher, m-a captivat.

5. Mi-am comandat doua benzi desenate!! M-am gandit ca sunt distractiv de citit si interesante si cool. Cum mi-a venit ideea? Eram in saptamana cu maratonul si am vazut un filmulet legat de read-a-thonuri si se pare ca benzile desenate sunt perfecte pentru asa ceva. Iar acum voi avea si eu in biblioteca!! Abia astept sa vina comanda.

Acestea fiind spuse, va invit si pe voi sa faceti aceasta postare pe blogurile voastre si voi face si un grup pe facebook unde ne vom putea lasa linkuri catre postarile noastre si vom putea impartasi noi idei si noi proiecte de realizat sambata!

10 comentarii:

  1. Ce drăguțe sunt pozele! ^_^
    Mă bucur mult că ai început și tu rubrica aceasta, e super simpatică. E superbă rochia, să o porți cu plăcere. Îmi place mult culoarea, dar și materialul e foarte frumos.
    Ți-a ieșit super drăguț și caietul, abia aștept să-mi cumpăr și eu rechizite și să le decorez.
    Abia aștept să văd ce postezi sâmbăta viitoare. :3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult de tot că îţi place! ^_^ Dacă nu erai tu şi blogul tău nu mi-ar fi trecut niciodată prin ganâ că se pot crea lucruri aşa frumoase din atât de puţine lucruri şi abia aştept să văd cum vei decora rechizitele anul acesta ^_^

      Ștergere
  2. Mi se pare super interesantă ideea asta! Nu stiu dacă o voi prelua si eu, dar pe tine sigur te voi urmări. De abia astept să fac cumva rost de volumul doi din Tronul de clestar, deoarece primul volum mi-a plăcut destul de mult. Rochia este foarte frumoasă, iar acel caiet mi se pare super inspirat. Cât despre benzile desenate, am auzit de Tinerețe fără bătrânețe, dar cum momentan citesc revista Abatia, nu prea vreau sa incep atâtea. Ți-o recomand! :) Sper să fac rost cumva si de trilogie. Succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andreea, eu te invit cu mare drag să preiei ideea acestui post, sunt chiar curioasă ce lucruri îţi fac ţie sâmbetele mai fericite şi mai frumoase.
      Chiar îţi recomand "Diamantul de la miezul nopţii", eu am terminat-o recent şi e superbă. Se merită cumpărată. :)
      Şi eu am auzit de Abaţia, chiar am stat pe ganduri între aceasta revistă/bandă desenată şi TFB, dar am ales până la urmă TFB (mi-au ajuns azi şi sunt încântată).
      Mult succes şi ţie, Andreea!

      Ștergere
  3. Am reusit si eu sa "completez" aceasta rubrica la mine pe blog, te invit sa o vezi ( http://booksormovie.blogspot.ro/2015/08/5-lucruri-care-imi-plac-sambata.html ). Rochia arata superb sa te bucuri de ea dar si caietul DIY este foarte simpatic. Cat despre carte am de gand de mult timp sa imi cumpar primul volum dar nu reusesc, sper sa il achizitionez cat mai curand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am văzut postarea, e foarte reuşită. Felicitări!

      Ștergere
  4. Iubesc benzile desenate şi mersi de recomandare ^^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai pentru ce ^_^ Te aştept şi eu cu recomandări! :*

      Ștergere
  5. Frumos. Si eu citesc benzi desenate: The Walking Dead. M-am gandit sa-mi cumpar si celelalte: Iron Man, Deadpool si Thor, dar mai las sa treaca numere si sa se faca volume sa iau mai multe odata. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le vreaaau pe toatee <3 Mi se par toate aşa de interesante şi de asdfghj, numai bănuţi să am :))

      Ștergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)